Professionele ouderenzorg in Terneuzen

Bent u op zoek naar professionele ouderenzorg in Terneuzen, waarbij uw wensen of de wensen van uw ouders of naasten centraal staan? Hecht u belang aan persoonlijk contact, betrokkenheid en verbinding? Dan bent u bij ons op de juiste plek voor ouderenzorg in Terneuzen. Wij bieden zorg aan huis in Terneuzen en omgeving en helpen u te genieten van uw oude dag en indien mogelijk langer thuis te blijven wonen. Wij bekijken uw zorgvraag aandachtig en proberen samen met u het juiste traject uit te stippelen met oog voor groei en mogelijkheden. Wij willen uw oude dag zo zorgeloos mogelijk maken en luisteren graag naar uw wensen.

Wat is ouderenzorg in Terneuzen?

Wij bieden zorg op maat in Terneuzen en omgeving voor ouderen. Wij bieden hierbij zorg aan huis, maar ook dagopvang en therapie. Onze hulpverleners kunnen u helpen met huishoudelijke zaken en zorggerelateerde activiteiten. Zij kunnen u helpen met opstaan, douchen en medicijninname, maar ook met het opstellen van een weekplan en het plannen van therapiesessies en aanpassingen voor uw huis. Ouderenzorg in Terneuzen is betrokken, eerlijk en nabij. Als wij niet aan uw zorgvraag kunnen voldoen, leggen wij contact met anderen die dat wel kunnen of adviseren we u over de te volgen koers. Wij ondersteunen u door zorg op maat te leveren en te werken met ons hart.

Ouderenzorg Terneuzen

Voor wie is ouderenzorg in Terneuzen?

Ouderenzorg in Terneuzen is speciaal gericht op ouderen met een zorgvraag. Dit kunnen mensen zijn die vanwege hun hoge leeftijd bepaalde ondersteuning nodig hebben. Je kunt hierbij denken aan hulp in de huishouding, bij het boodschappen doen of het bereiden van maaltijden. Ook kan ondersteuning bij persoonlijke verzorging, douchen of opstaan onderdeel uitmaken van ouderenzorg in Terneuzen. Anderen hebben een zorgvraag door een acuut of chronisch medisch probleem. Veel ouderen krijgen vroeg of laat te maken met aandoeningen als versleten knieën of heupen, diabetes, reuma, osteoporose of hart-en vaatziekten. In sommige gevallen hebben ouderen hierdoor extra zorg nodig.

 Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag over ouderenzorg in Terneuzen of twijfelt u of wij u van dienst kunnen zijn? Wilt u hulp inschakelen voor uw ouders of andere naasten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of wij kunnen voldoen aan uw zorgvraag. Wij voeren met alle liefde een kennismakingsgesprek om te ontdekken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Menu