Professionele zorg aan huis in Terneuzen

Bent u op zoek naar zorg aan huis in Terneuzen voor uzelf, uw naasten of uw cliënten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professionele hulp aan huis in Terneuzen voor ouderen, verstandelijk gehandicapten en psychiatrische patiënten. Wij bieden ook dagopvang, maar veel van onze cliënten geven de voorkeur aan professioneel zorg aan huis in Terneuzen en omgeving, waarbij verbinding en vertrouwen centraal staan. Wij barsten van de ervaring en onze hulpverleners zijn stuk voor stuk daadkrachtig, respectvol en hebben de nodige humor.

Zorg aan huis Terneuzen

Onze werkwijze voor eerlijke zorg aan huis in Terneuzen

Bij ons staat vertrouwen en veiligheid centraal. Zonder vertrouwen en veiligheid kunnen wij ons werk niet goed uitvoeren. Wij doen ons uiterste best een veilige omgeving te creëren voor u en onze hulpverleners. We zijn samen verantwoordelijk voor het zorgtraject en hebben samen de regie. Een goede communicatie is hierbij essentieel. Wij proberen bij zorg aan huis in Terneuzen altijd rekening te houden met uw wensen en een luisterend oor te bieden. Als bepaalde zaken echt niet mogelijk zijn, proberen we dit ook eerlijk te zeggen, zodat we samen op zoek kunnen naar een werkwijze die voor beide partijen werkt. Geduld, openheid en betrokkenheid zijn kernkwaliteiten van onze hulpverleners.

Voor wie is zorg aan huis in Terneuzen?

Veel mensen kunnen extra ondersteuning gebruiken. Zorg aan huis in Terneuzen is er voor iedereen in Terneuzen en omgeving, die extra hulp en aandacht nodig heeft. Wij bieden ouderzorg in Terneuzen aan, maar helpen ook verstandelijk gehandicapten en psychiatrische patiënten. Zorg aan huis kan verschillende dingen betekenen. U kunt behoefte hebben aan hulp in de huishouding, maar ook aan een boodschappenservice, iemand die u helpt met het op tijd innemen van uw medicijnen, met douchen, het plannen van uw dag of het bereiden van maaltijden.

Neem gerust contact op voor zorg aan huis in Terneuzen

Twijfelt u of wij uw zorg aan huis in Terneuzen kunnen regelen op een manier die aansluit bij uw wensen of de wensen van uw naasten? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of wij u verder kunnen helpen. Wij bieden persoonlijke zorg op maat in Terneuzen en omgeving en denken graag met u mee. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is een fijne manier om elkaar beter te leren kennen en meer te leren over uw situatie. Zo kunnen we inschatten of het haalbaar is om uw zorg aan huis in Terneuzen voor onze rekening te nemen.

Menu