Persoonlijke zorg op maat in Terneuzen

Wij bieden zorg op maat in Terneuzen en omgeving voor verschillende doelgroepen. Wij benaderen zorg altijd vanuit een persoonlijk perspectief, waarbij we nooit het individu uit het oog verliezen. Waar heeft u behoefte aan? Welke zorg hebt u nodig? Natuurlijk kijken wij ook naar het probleem, maar wij zijn bovenal betrokken, eerlijk en respectvol. We proberen u zo goed mogelijk te helpen en ook regie te geven in uw eigen traject. Wij luisteren aandachtig en proberen onze werkwijze altijd af te stemmen op uw zienswijze. Zorg kan alleen slagen als beide partijen vertrouwen hebben en tevreden zijn met de gekozen koers. Communicatie en openheid zijn dus van essentieel belang in ons werk.

Voor wie is zorg op maat in Terneuzen?

Wij bieden zorg op maat in Terneuzen aan verschillende groepen mensen, die ieder behoefte hebben aan specifieke zorg. Wij bieden zorg op maat aan psychiatrische patiënten, die leiden aan uiteenlopende stoornissen als schizofrenie, depressie en dissociatie. Ook helpen wij verstandelijk gehandicapten, die extra ondersteuning nodig hebben. Wij bieden zowel zorg op maat in Terneuzen op locatie, als thuis. Bovendien bieden wij ook ouderenzorg in Terneuzen aan. Bij ouderenzorg kunt u denken aan onder meer thuiszorg, huishoudelijke hulp en dagopvang. Ook voor psychiatrische patiënten en verstandelijk gehandicapten werken wij aan dagopvang en verblijfsruimte, maar ook aan persoonlijke zorg aan huis.

Zorg op maat Terneuzen

Hoe werkt onze zorg op maat in Terneuzen?

Bij ons staat veiligheid en aandacht voorop. U en uw naasten moeten zich veilig voelen bij onze organisatie en vertrouwen hebben in onze hulpverleners. Zorg kan alleen slagen als we gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen en respectvol met elkaar omgaan. Wij zetten uw welzijn altijd voorop bij het leveren van zorg op maat in Terneuzen. Wij werken professioneel, zijn altijd in de buurt en hebben een daadkrachtige en open houding. Onze hulpverleners motiveren u met humor en leggen de nadruk op groei en mogelijkheden.

Neem gerust contact op voor zorg op maat in Terneuzen

Twijfelt u of wij u kunnen helpen met zorg op maat in Terneuzen en omgeving? Dan zouden wij het fijn vinden als u contact met ons opneemt om te zien, wat we voor u kunnen betekenen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is uiteraard mogelijk. Wij bieden graag een luisterend oor en gaan samen op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen, waar u tegen aanloopt. Bel ons of e-mail ons om de mogelijkheden van zorg op maat , ouderenzorg of zorg aan huis in Terneuzen te bespreken.

Menu